Premiera in imobiliare: ImoSfera, primul targ virtual din Romania

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 21 Iunie 2010, Ultima actualizare: 21 Iunie 2010

ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, va fi deschis in saptamana 21 iunie – 27 iunie, pe o platforma dezvoltata de portalul imobiliare.ro, pe lista finala a primei editii figurand 32 de expozanti, in majoritate dezvoltatori imobiliari.

premiera,imobiliare,targ,virtual,piata,apartamente,imosferaAstfel, sunt prezentate 32 de ansambluri rezidentiale din 8 orase mari ale Romaniei, respectiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Ploiesti, Bacau si Timisoara.

“Avantajul conceptului este dublu: expozantul beneficiaza de un mod de promovare inedit cu o certa valoare adaugata, ceea ce ii permite sa obtina o expunere ridicata la costuri avantajoase, iar vizitatorul poate avea un acces facil la ofertele prezentate, indiferent de locul in care se afla, singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca fiind conexiunea la internet”, potrivit reprezentantilor imobiliare.ro.

Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte in cadrul ImoSfera se numara Adama, Impact, Gabi’s Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Rosu, Arh Ventures, Selina Invest si Mega Constructii. 

De asemenea, agentiile Grup de Lux din Cluj-Napoca, Inedit imobiliare din Brasov, respectiv Apulum 94 si Green Angels din Bucuresti vor expune proiecte rezidentiale la prima editie a targului virtual.

Ansamblurile inscrise in targul virtual sunt: Maple Place, Delea Veche 24, Perla Nord, Rasarit de Soare; Quadra 2, Cernica Residence, Green City, Eminescu View, Greenfield, La Riviere, Orhideea Gardens, Red House 1, Red House 2, Vila Coresi, Evo Casa Armonia, Evo Casa Selecta, Edenia Titan din Bucuresti; Mao Life Residence, Genesis si Belle Ville Residential din Cluj-Napoca; Privilegio, Bellevue Residence si Evo Casa Viva din Brasov; Fructus si Grunwald din Timisoara; Luceafarul si Europa din Oradea; Boreal din Constanta; Roua si Evo Casa Orizont din Ploiesti, respectiv Evo Casa Completa din Bacau.

In cadrul ImoSfera, dezvoltatorii ofera case si vile finisate de la 700 euro/mp, sau la rosu la preturi de 380 euro/mp, respectiv vile cu preturi de pana in 100.000 de euro, terenuri cu preturi pornind de la 8 euro/mp.

De asemenea, exista reduceri de pana la 16.000 de euro la apartamente, precum si finantari cu avansuri care pornesc de la 8.500 de euro pentru garsoniere si urca pana la 15.500 euro pentru apartamentele cu trei camere, curte, loc de parcare sau garaj sau chiar boxe ca bonusuri.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe