Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 Martie 2010

Premiera pe piata mallurilor: primul Atrium Center, deschis la Arad

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 23 Martie 2010

Primul mall Atrium Center din Romania a fost inaugurat, marti, la Arad, valoarea investitiei fiind de peste 70 milioane euro, transmite corespondentul NewsIn.

Conform oficialilor Atrium Center, mall-ul se deschide cu peste 50 de magazine functionale, 92 la suta din suprafata inchiriabila fiind deja ocupata, iar in perioada imediat urmatoare isi vor incepe activitatea si celelalte.

”Am avut in vedere sa cream cel mai bun mix de chiriasi, pentru a acoperi cele mai variate nevoi. Din perspectiva designului, a functiunilor comerciale, a accesibilitatii si a vizibilitatii l-am conceput pentru a fi un mall de referinta, unul dintre cele mai bune din Romania. Atrium Center are o suprafata inchiriabila de 30.000 de mp, care reflecta cererea pentru spatii de inchiriere pe care o estimam pentru urmatorii 5-7 ani”, a declarat Adina Calinescu, country manager Atrium Centers.

Oficialii au mai anuntat ca la sfarsitul lunii august se va deschide in mall si Cinema City, cel mai mare cinema multiplex din vestul tarii si primul de acest fel in Arad.

Cinematograful va avea zece sali de proiectie, care vor permite inclusiv proiectia filmelor 3D.

Prin deschiderea sa, Atrium Center a generat peste 1.500 de noi locuri de munca.

Valoarea totala a investitiei se ridica la peste 70 de milioane de euro.

Am ales Aradul ca primul oras in care sa realizam primul proiect Atrium Centers in Romania, deoarece consideram ca este unul dintre cele mai importante orase din zona, care merita sa aiba o astfel de investitie.

Am venit aici cu intentia de a crea un proiect care este o mare contributie pentru comunitate si un punct de reper in viata economica, sociala si culturala a aradenilor. Nu am facut nici un compromis in calitatea proiectului si a implementarii lui, desi criza i-a fortat pe unii dintre competitorii nostri sa recurga la astfel de compromisuri”, a declarat Michael Israeli, managing partner Atrium Centers.

Lucrarile de constructie la Atrium Center Arad au inceput in august 2008, iar suprafata totala construita este de 68.000 de metri patrati, incluzand un parking de peste 1.000 de locuri.

Cei de la Atrium Center Arad au afirmat ca 92 la suta din suprafata inchiriabila este deja contractata si estimeaza ca peste 95 la suta din suprafata inchiriabila va fi ocupata pana la sfarsitul anului 2010.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe