Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 oct. 2013

Protecție sporită cu acoperișul Ruukki Monterrey Standard și chiar mai mult… (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

monterrey 30 de aniOfertă promoțională la achiziția unui sistem complet de acoperiș!

Cumpără un sistem complet de acoperiș Ruukki Monterrey Standard – cu 30 de ani garanție tehnică, culoarea RR 32 (maro închis) -, în perioada 1 octombrie-1 noiembrie 2013, și primești CADOU folia anticondens și șuruburile de acoperiș. Sistemul complet de acoperiș include:

1. Învelitoare – țiglă metalică Ruukki Monterrey Standard, culoare RR 32 (maro închis), acoperire PE 25, grosime 0,50 mm, suprafață minimă 100 mp;
2. Sistem complet de jgheaburi și burlane;
3. Accesorii metalice de închidere și etanșare.

Promoția este valabilă la distribuitorii Ruukki România, în limita stocului disponibil.

Pe drept cuvânt, profilul Monterrey™ a devenit cel mai popular model din portofoliul Ruukki, fiind utilizat atât pentru construcțiile noi, cât și pentru renovarea celor existente. Iar grație înălțimii sale reduse, acesta transmite senzația unui acoperiș „așezat” și discret.

Detalii tehnice:
monterrey
Înălțime totală: 39 mm
Lungimea modulului: 350 mm
Lățime efectivă: 1.100 mm
Lățime totală: 1.180 mm
Lungime maximă: 8.200 mm
Lungime minimă: 850 mm
Strat de acoperire: Poliester (PE 25)
Unitatea de vânzare: mp

Garanție:
La achiziționarea unui acoperiș și a unui sistem de jgheaburi și burlane original de la Ruukki beneficiezi de o garanție pe termen lung, sub forma unui certificat de garanție care atestă responsabilitatea noastră ca furnizor și calitatea superioară a produselor noastre.

Tabla tip țiglă Monterrey Standard are 30 de ani garanție pentru performanța tehnică și 10 ani garanție pentru performanța estetică. Performanta tehnică se referă la funcționalitatea mecanică a produsului; garantăm faptul că aceste profile nu vor suferi daune mecanice pentru perioada de timp indicată. Garanția pentru performanța estetică certifică faptul că stratul de acoperire și culoarea produsului vor rămâne neschimbate pentru perioada de timp indicată.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.