Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
scorpionu a întrebat

Am achizitionat un imobil in urma unei executari silite numai ca Asociatia de proprietari nu vrea sa stearga datoriile fostului asa cum ar fi normal.

publicat pe 12 iun. 2015 in categoria Licitații

Am achizitionat un imobil in urma unei executari silite numai ca Asociatia de proprietari nu vrea sa stearga datoriile fostului asa cum ar fi normal. Ma puteti ajuta cu o lege pe care sa i-o prezint presedintelui din care sa reiasa clar faptul ca nu eu trebuie sa platesc datoriile? I-am explicat despre privilegiul imobiliar dar omul stie una si buna….vrea banii cu orice pret. Suma nu este mare, vreo 500 de ron dar ma deranjeaza grandomania de care sufera domnul si nici de judecati nu am chef.
Multumesc.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
george a răspuns:
1 aug. 2015

Si cine consideri dumneata ca ar trebui sa plateasca datoria?Fostul proprietar a fost executat silit,deci nu a avut dreptul de a hotari pretul bunului si de a distribui banii dupa nevoile creditorilor,iar dumneata ai dobandit imobilul la licitatie,probabil subevaluat. Si e vorba de 500 de lei.Ai fi in stare sa dai asociatia in judecata si sa platesti mai mult de 500?