Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Costi Stefan a întrebat

Am de vinzare o casa intr o vila as dori sa mi dat

publicat pe 2 mart. 2019 in categoria Chiriași

Parterul este al meu etajul unchiului meu
Casa este din 1950 Dar f bine consolidata
Este in sect 2 zona Bucur Obor mai precis in Lizeanu

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
4 mart. 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta. Nu intelegem insa din mesajul dumnevoastra care sunt informatiile de care aveti nevoie.

Daca doriti sa publicati un anunt de vanzare pe site-ul nostru, accesati link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_2626 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra.

Daca doriti sa va consultati cu un specialist, ceea ce este cel mai recomandabil in aceasta etapa, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu brokerii imobiliari care activeaza in Bucuresti: http://www.imobiliare.ro/feedback_2872 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Daca aveti nevoie de alte clarificari decat cele de mai sus, va rugam sa ne oferiti mai multe informatii despre situatia dumneavoastra, astfel incat echipa ImoExpert sa poata formula un raspuns cat mai la obiect.