Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
iancu a întrebat

am un buget de 80.000 de euro. ce ma sfatuiti sa cumpar: un…

publicat pe 26 Oct 2011 in categoria Cumpărători

am un buget de 80.000 de euro. ce ma sfatuiti sa cumpar: un apartament vechi (1985) dar care arata impecabil (100 mp, terasa de 14 mp, pe doua nivele) si este intr-o zona foarte buna (15 minute de mers pe jos pana in centrul Clujului) sau un apartament nou dar la naiba in praznic?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
17 răspunsuri de la cititori
Sau a răspuns:
28 Oct 2011

NU te grabi cu achizitia !
Depinde cat esti dispus sa astepti. Cu cat astepti mai mult cu atat preturile vor fi mai mici, dar este foarte posibil sa nu vrei sa mai astepti. Caz in care nu e rau pentru ca, macar, ai repede o casa a ta (lucru pe care il recomand tuturor !). Daca e cash e ok, daca e credit ai grija sa nu te afecteze valul 2 de criza si sa nu mai ai cu ce plati ratele.
Totusi, eu zic sa asteapti pana in ianuarie 2012, nu mai e mult pana atunci, dar mai scad preturile. Asta e un compromis bun, nici nu astepti prea mult, nici nu pierzi prea mult si vezi si tu cum mai merge treaba cu Grecia si UE. Poate se mai amana cu criza putin( nu scapam, dar o mai amanam 10 luni => cand o sa vina o sa ne loveasca mai tare :) ).
Ideal ar fi sa astepti mai mult ca sa iei mai ieftin. Stai linistit ca nici o criza pana acum nu a fost mai scurta de 5 ani si abia suntem in anul 2 al crizei. Dar stai cu chirie alti 2 ani din viata ta, si probabil ca nu vrei asta.

Ilias Papgeorgiadis spune "Nu cred că piața din Cluj este chiar atât de ieftină". Adica te face mincinos cu apartamentul ala de care spui tu! Eu te cred, pari a fi un om sincer. Si pentru ca dispui de 80.000 de euro pentru un apartament in Cluj pot spune ca esti o persoana desteapta. Sper ca iti dai seama ca mai trebuie 20.000 de euro pentru mobila si altele.
Eu nu as alege un apartament nou dupa ce am vazut la cutremurul de la turci..... dar treaba ta !

Raporteaza

0