Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Camelia a întrebat

As vrea sa schimb apartamentul meu cu 4 camere din zona Dristor cu o…

publicat pe 4 ian. 2012 in categoria Cumpărători

As vrea sa schimb apartamentul meu cu 4 camere din zona Dristor cu o casa cu etaj in orasul/comuna (?) Pantelimon. Studiind piata, am observat ca sunt imobile ce se incadreaza in aceeasi marja de pret. Credeti ca se poate efectua o asemenea tranzactie? Ma ajuta cineva, agent imobiliar sau persoana particulara?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
25 ian. 2012

Dacă ați studiat și costurile lunare ce vor veni cu această schimbare, atunci mergeți mai departe cu tranzacția! Puteți găsi întotdeauna consultanți imobiliari pentru a aranja tranzacția, însă ei nu vă vor „ajuta”. Ei vor munci și trebuie plătiți pentru rezultatul efortului depus, al expertizei și experienței lor.
Acum dacă aveți încredere într-o persoană privată, și mai bine. Veți evita costurile „inutile” plătite unui consultant imobiliar și veți avea o persoană onestă și loială alături de dumneavoastră. Am mulți prieteni care au facut exact același lucru. Acum plâng, sunt prin tribunale sau au cumpărat o proprietate cu probleme imense sau au plătit și nu au primit nimic în schimb. Dar, până la urmă, sunt sigur că sunt fericiți. Chiar dacă au pierdut zeci (sau sute) de mii de Euro, au evitat costurile „inutile” ce vin cu angajarea unui consultant imobiliar.