Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
vali a întrebat

atentie !!!!!!! la garsoniera de pe Stirbei Voda ( 65.000 euro , sau…

publicat pe 6 nov. 2011 in categoria Cumpărători

atentie !!!!!!! la garsoniera de pe Stirbei Voda ( 65.000 euro , sau 62.000 euro ) , etaj 2/8 , foarte dubioasa proprietara , de fapt in acte nu este proprietara si se incurca f. tare in minciuni . eu am vrut sa o cumpar si cand am intrat mai tare in detalii , a zis ca nu o mai vinde si ca o va scoatye de la vanzare . la o saptamana altcineva a dorit sa o cumpere si nu a mai venit sa semneze actele . Atentie sa nu fiti escrocati !! mai sunt si escroci printre noi .

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Laura a răspuns:
12 aug. 2012

La 65.000 euro eu am apartament de vanzare cu trei camere in zona drumul taberii daca mai esti interesata

elena a răspuns:
8 nov. 2011

Nu esti singurul care munceste pentru bani!!!
Ori dl. care a vrut sa cumpere garsoniera are multi bani , ori este inconstient. Scuze, dar alt cuvant mai potrivit nu am gasit... pai cu banii astia mai bine imi cumpar 2 apartamente cu doua camere comf.2 - unul pentru locuit si unul ca sa-l inchiriez.Si uite asa banii investiti produc alti bani. Ce-i drept , fiecare face ce vrea cu banii lui...dar hai sa fim seriosi - 62 ooo euro o garsoniera???? unde se cred astia , in occident???

Gabriel a răspuns:
8 nov. 2011

Escrocheria este data de pretul de 62.000 de euro pt o garsoniera .... Nici in primaverii nu ar merita... Oare chiar sunt singurul care munceste pentru bani???