Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Nadia a întrebat

Buna nimeni nu raspunde la intrebarii suntem foarte dezorientarii…

publicat pe 23 feb. 2013 in categoria Cumpărători

Buna nimeni nu raspunde la intrebarii suntem foarte dezorientarii din prieteni nostri fiecare spune cate o sugestie ca este ma_i bine la bloc alti spun ca la casa nici nu stim ce sa facem ce diferenta intre casa si apartament spune ca este bine ca ai toate utilitatile ca nu este cu centrala chear nici nu stim ce sa facem am vizionat si apartamente in sect 4 am vazut ap cu 4 cam ce spuneti se merita la ap sau casa vreau sa stim ceva concret va multumesc Nadia

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
24 răspunsuri de la cititori
Ionut a răspuns:
6 mart. 2013

Buna ziua. Un apartament la bloc sau o casa pot fi o optiune la fel de buna...sau la fel de proasta. Indiferent daca veti alege o casa sau un apartament, trebuie sa va asigurati ca dezvoltatorul (actualul proprietar) are toate actele in regula, ca aveti toate utilitatile si ca unitatea de locuit aleasa este trainica (e util sa luati cu dumneavoastra pe cineva care are cunostinte in domeniul constructiilor). Sfatul meu este sa nu va grabiti, sa faceti cat mai multe vizionari - pentru ca asta va face sa incepeti sa capatati experienta in a sesiza unele nereguli sau, dimpotriva, aspecte pozitive, la locuintele pe care le vizitati. Puneti cat mai multe intrebari si cereti cat mai multe informatii.
Altfel - optiunea casa sau apartament este una, cred eu, destul de personala. Cei care prefera o casa se gandesc la ideea de curte in care pot sta la o cafea sau in care pot alerga copiii/cateii familiei. Cei care aleg un apartament se gandesc la faptul ca, in general, costurile de intretinere sunt, mai ales iarna, mai mici la bloc decat la o casa. Cu atat mai mult, daca veti alege o casa, va trebui sa fiti foarte atenti la izolatia cladirii, la calitatea termopanului folosit, la acoperis etc.
Mult succes!