Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Anca a întrebat

Buna ziua, Ce credeti ca ar fi mai indicat sa cumparam : un…

publicat pe 28 nov. 2011 in categoria Cumpărători

Buna ziua,
Ce credeti ca ar fi mai indicat sa cumparam : un apartament in oras, aprope central, dar la etajul 8 sau unul inafara orasului, cartier rezidential, la etajul 2, ambele sunt construite recent 2009, respectiv 2011. Achizitionarea se face prin programul Prima Casa.
Va multumesc !

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la cititori
Nicolescu Florina a răspuns:
3 ian. 2012

Va sfatuiesc inainte de cumparare sa aduceti un expert pentru verificare. In aceea perioada s-a construit f mult si f prost. Nu s-a tinut cont de proiecte, studii geo, etc. Pt a se imbogatii repede firmele au construit la norma cu materiale ieftine si proaste si avem toate sansele sa ne cada tavanul in cap, iar la primul cutremur sa se fisureze tot blocul.
Succes!

giugiuca a răspuns:
13 dec. 2011

Eu as lua apt. in centru cu 2 camere. In timp castigati banii de transport si timpul liber. Etajul 8 nu este inconvenient in centru. Inseamna mai putin zgomot si praf. Nu stiu daca peste 15 ani va creste ca valoare. Oricum nivelul din 2007-2008 pe piata imobiliara nu se va mai atinge ever! Apartamentul de la periferie, desi e la periferie ;)) nu e casa! Chestia cu apartamentele de periferie numai in Romania putea sa prinda... Merg in camp la bloc... Sa fim seriosi! Nu vorbim de Las Vegas...
Fiecare isi vinde afacerea cum poate si cum stie mai bine. Eu incerc sa nu cumpar "mega avantaj pentru client" deoarece intotdeauna acest avantaj reprezinta pierdere pentru mine si castig pentru celalalt.
Succes.

Anca a răspuns:
1 dec. 2011

Buna ziua,
Aveti dreptate nu am scris ce era mai important.
Apartamentul din centru este cu 2 camere, are 62 mp, inconvenientul aici ar fi etajul.

Cel de la periferie are 3 camere,dar ca si suprafata tot 62mp, camerele sunt micute, aici problema o reprezinta transportul pentru ca serviciul meu este in coltul opus al orasului si ar insemna sa pierd cam 2 ore zilnic pe drum.

Ca si investitie, inclin mai mult pentru cel din oras, oricum in timp, peste 10-15 ani ne dorim sa-l vindem si sa ne luam o casuta.
Multumesc !

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
30 nov. 2011

Îmi lipsesc 3 paramentrii pentru a răspune: 1. Detaliile apartamenului din centru. 2. Detaliile apartamentului de la periferie. 3. Stilul dumneavoastră de viață și strategie investițională. Fără aceste informații, cum aș putea să vă ofer un răspuns serios?