Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Laura Tirnovan a întrebat

Bună ziua, doresc o discuție cu Dumneavoastră în

publicat pe 14 Jul 2020 in categoria Agenții

Colaborare

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
14 Jul 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Nu intelegem din mesajul dumneavoastra daca doriti sa colaborati cu o agentie imobiliara sau doriti sa colaborati cu noi, portalul imobiliare.ro, in sensul de a publica in nume propriu un anunt.
Pentru prima situatie – colaborare cu o agentie imobiliara – puteti accesa lista noastra actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_190174 In pagina de prezentare a agentiilor, exista un formular de contact dedicat - “Ai nevoie de ajutor?”; completandu-l, solicitarea dumneavoastra va ajunge direct la persoanele responsabile din cadrul agentiei.
Daca doriti sa publicati un anunt de de vanzare pe site-ul nostru, accesati link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_61568 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra. In cazul in care aveti nelamuriri sau intampinati dificultati in utilizarea serviciilor imobiliare.ro, puteti sa apelati la colegii nostri din Departamentul de suport tehnic, prin telefon: 0748.882.802 / 0256.460.000 sau prin e-mail: [email protected] (program L-V, 08-20)

0