Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Luminita a întrebat

Care ar putea fi pretul pe mp pentru un apartament de 4 camere situat in vila, et.1 din P+2, in Bd.Marasesti / Bucuresti cu imbunatatiri minime?

publicat pe 24 oct. 2016 in categoria Cumpărători

Care ar putea fi pretul pe mp pentru un apartament de 4 camere situat in vila, et.1 din P+2, in Bd.Marasesti / Bucuresti cu imbunatatiri minime?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Costel a răspuns:
30 oct. 2016

Buna seara, Trebuie vazut apartamentul si comparat cu alte apartamente cat se poate de asemanatoare din zona (care s-au vandut intr-o perioada recenta, si care inca sunt la vanzare). Stabilirea pretului de vanzare doar pe baza unei medii a pretului / mp cu care s-au facut vanzari in ultimul timp sau care sunt cerute de proprietarii care inca n-au vandut (din zona apropiata) este irelevanta si poate avea efecte adverse si perverse pentru vanzator: daca locuinta este sub starea/ valoarea medie a celor care s-au vandut, este foarte improbabil ca un cumparator sa fie de acord sa cumpere la acel pret mediu /mp; daca locuinta are o stare / valoare peste media zonei, vanzarea la acel pret mediu va fi posibila poate chiar imediat (cu un marketing performant), dar vanzatorul poate rata obtinerea celor mai bune conditii de vanzare...