Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Bernard a întrebat

Care este comisionul pe care l-ai plati unei agentii imobiliare?

publicat pe 10 feb. 2014 in categoria Cumpărători

Avand in vedere ca de fiecare data se declanseaza un razboi cand vine vorba de plata comisionului de intermediere catre agentiile imobiliare as dori sa stiu, in opinia dvs de cumparatori, care este suma/procentul pe care ati fi dispus sa-l platiti pentru cel care va gaseste casa fara sa aveti nici o remuscare sau intrebari suplimentare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
82 răspunsuri de la cititori
lavinia a răspuns:
2 iul. 2015

Pana voi intalni un agent care lucreaza intradevar pentru client imi permit sa spun urmatoarele:
-nu au nici un interes pentru satisfacerea clientilor: ex. cum este posibil sa ma sune acelasi agent de 3-4 ori sa ma intrebe acelesi detalii...gen ce suparafata, cate camere..ce suma..etc..
-ii suni pentru o vizionare si ii intrebi detalii despre apartamant....aaaa nu stiu, stati sa sun proprietarul...ok, mergi la vizionare...nu stiu unde se afla respectivul apartament..si face cunostiinta cu proprietarul...in acelasi moment cu tine...PENTRU CE SA PLATESC COMISION X% ? PT TAXI?
-"CEL MAI MARE MERIT AL AGENTILOR" si munca cea mai grea al unui agent este de a sta pe internet si sa copie anunturile de la proprietari de pe site-uri de anunturi, apoi sa le reposteze insa cu datele lor de contact, EVIDENT ANUNTURILE PROPRIETARILOR FIIND RAPORTATE CA FIIND SPAM-URI, FALSE, ETC...si scoase de pe net (asta e verificata)
SI ATUNCI DOMNILOR SI DOAMNELOR AGENTI IMOBILIARI...PT CE 2-3%? servicii de taxi?
sau...asa zise contracte/antecontracte..care nu au nici o valoare juridica?