Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Arsenescu Adriana a întrebat

cat este mp în strada opanez

publicat pe 15 Aug 2020 in categoria Cumpărători

pentru a vinde

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
17 Aug 2020
  • imobiliare.ro

Pentru a va face o imagine de ansamblu asupra preturilor din piata, puteti cauta in portalul nostru anunturile de vanzare ale unor proprietati asemanatoare.
Pentru o evaluare de specialitate, care sa tina cont de toate caracteristicile, dar si de starea de fapt a terenului/imobilului, este necesar sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro).
Puteti apela de asemenea si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la cerere si oferta. Agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor si servicii de evaluare de specialitate.
Daca doriti sa publicati un anunt de de vanzare pe site-ul nostru, accesati link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_61568 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra.

Raporteaza

0