Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Horia Chitu a întrebat

Cati EUR/mp La vanzare Teren InPetresti, Corbeanca

publicat pe 8 Jul 2020 in categoria Proprietari

Ma intereseaza va rog pretul de referinta La vanzare Pentru Un teren intravilan, in Suprafata de 470 Mp conform cadastru, aflat in Sat Petresti, Comuna Corbeanca, jud. Ilfov. Va Multumesc!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
9 Jul 2020
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru 4 anunturi vanzare terenuri constructii in Corbeanca-Petresti, cu suprafete cuprinse intre 400 mp si 600 mp: http://www.imobiliare.ro/feedback_187058 Preturile pornesc de la 30 E / mp, in stabilirea acstora contand: pozitionarea, posibilitatile de construire, utilitatile si facilitatile, infrastructura etc.
Analiza proprietatilor similiare din piata are doar un rol orientativ; tot in scop orientativ, puteti consulta si ghidul publicat de Uniunea Notarilor Publici privind valorile minime imobiliare in Jud. Ilfov: http://www.unnpr.ro/files/expertize2020/CNPBucuresti/3_2020_ilfov.pdf
Pentru a determina insa valoarea de piata a proprietatii dumneavoastra, va recomandam sa apelati la serviciile unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/) sau sa solicitati consultanta din partea unui broker cu experienta; agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi si servicii de evaluare. Regasiti aici lista actualizata cu agentiile din Bucuresti/Ilfov: http://www.imobiliare.ro/feedback_185610 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0