Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ioan Peicuti a întrebat

Caut apartamente cu 2 camere :decomandate, etaj 1,

publicat pe 3 Sep 2020 in categoria Cumpărători

Zone aproape de Politehnica Timișoara

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
3 Sep 2020
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru 4 anunturi de vanzare apartamente cu 2 camere, decomandate, etaj 1, localizate in imprejurimile Universitatii Politehnice: http://www.imobiliare.ro/feedback_216550 Preturile variaza intre 80.000E si 250.000E.
Daca nu gasiti acum ceva de interes, puteti salva cautarea - optiunea se regaseste in partea de sus a paginii, langa filtre; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati noi.
Recomandarea noastra este sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica proprietati potrivite nevoilor dumneavoastra. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_216554 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0