Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ioan-Eusebiu a întrebat

Caut o garsoniera pentru perioada de studentie

publicat pe 20 aug. 2019 in categoria Cumpărători

La un buget de 300-400 de euro , ce zone mi-ati recomanda ? Ceva decent, fara mirosuri neplacute si relativ aproape de gura de metrou cu linie directa spre zona Universitatii

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
21 aug. 2019
  • imobiliare.ro

Sunt mai multe zone din Bucuresti care indeplinesc criteriile mentionate – metrou direct Piata Universitatii, zone rezidentiale cu infrastructura cel putin decenta, preturi chirii garsoniere max. 400 E: Dacia, Dorobanti, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Berceni, Herastrau, Pipera s.a.
Am efectuat noi o astfel de cautare, pe o selectie de 82 de zone / subzone si am identificat 378 de anunturi: http://www.imobiliare.ro/feedback_60394
Daca nu gasiti acum ceva de interes, puteti salva cautarea (optiunea se regaseste in partea de sus a paginii, langa filtre) si veti primi alerte pe email atunci când apar proprietati noi.
Va recomandam insa sa contactati un broker imobiliar specializat; aceasta cunoaste foarte bine piata imobiliara, va poate sfatui si poate identifica variante corespunzatoare criteteriilor dumneavoastra. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_46158 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.