Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
ADA a întrebat

Ce este cash colateral pentru vanzarea si inchirierea de locuinte?Ca agent imobiliar poti primi de la agentie bani pt constituirea unui asemenea cont?

publicat pe 1 apr. 2015 in categoria Agenții

Am aplicat pentru un post de asistent la distanta/ agent imobiliar cu desfasurarea activitatii de acasa online si prin telefon. urmeaza o perioada de testare de 2 saptamani iar testul va fi legat de serviciul de plata – cash colateral pentru vanzarea sau inchirierea de bunuri. M-au sunat ca imi vor trimite o suma de bani in cont iar apoi imi vor da mai multe detalii. Nu am experienta in domeniul imobiliar si vreau sa stiu daca e normal acest lucru.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
Cami a răspuns:
11 apr. 2015

Aratau zilele trecute la stiri cum faceau fraude baietii destepti chiar in felul asta..bani de provenienta indoielnica, virate oamenilor care credeau ca vor fi agenti imobiliari, pentru a li se pierde urma. Zic sa te mai gandesti..

Simona a răspuns:
6 apr. 2015

Buna Ada, am aplicat si eu pentru acelasi post si am fost sunata azi de un individ pe nr de fix care pe langa faptul ca era balbait nu stia sa se exprime "profesional" sa spun asa, ceea ce imi da de inteles ca jobul e o mare pacaleala. Imi spui te rog frumos la tine cum a fost, ai sustinut asa zisul "test"?