Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
iacobescu a întrebat

Ce facem cu oamenii care nu platesc comision chiar daca tu le-ai…

publicat pe 27 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Ce facem cu oamenii care nu platesc comision chiar daca tu le-ai inchiriat spatiul comercial catre o firma mare -si cu o suma mare? Am iasteptat 1 saptamana sa semneze contractul de agentie -de reprezentare-Ce doamna sunt om serios !!!voi plati comision.Si acum imi inchide telefonul in nas,dupa ce si-a vazut sacii in caruta.Am toata corespondenta pe email,contractul trimis catre dansul,spatiile dansului oferite la inchiriere .CE este de facut????Se numeste TASBAC TEODOR SEVERICA .

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
16 răspunsuri de la cititori
potential client a răspuns:
28 iul. 2011

O abordare de genul: "nu platesc pentru ca imi arata niste pereti" este dreptul fiecaruia dar numai inainte de a beneficia de serviciile agentiiei.

Corect este sa se discute ff clar cu agentul inainte, si nu dupa ce te vezi cu sacii in caruta.
De exemplu eu (de ceva timp) caut sa investesc in cateva proprietati si am intampinat o situatie in care agentul mi-a spus ca nu ia comision de la cumparator.
O sa radeti dar in cazul meu, nu este acela agentul pe care il caut, deoarece daca imi ia comision 0% => ca nu imi reprezinta deloc interesale, ci pur si simplu reprezinta si negociaza pentru vanzator.

Oricum nu este usor in ziua de azi breaslei agentilor imobiliari. Ceea ce ma nedumereste este faptul ca: personal, sunt in cautarea unui agent care sa-mi reprezinte interesele. Desi am propus catorva agentii acest lucru.... spre surprinderea mea nu am primit nici un raspuns din partea lor :( sa spunem ca nu am reusit eu sa ma fac inteles :( sau s-a instalat o neincredere generalizata de ambele parti (client/agent), sau oi fi nimerit io numai agenti ffff ocupati... cine stie...

Nu putem generaliza abaterile "deontologice" si asa cum sunt "agenti si agenti" tot asa cu sigurantza sunt "clienti si clienti". Tine numai de agentul imobiliar sa educe Piata si sa construiasca relatii de durata cu clientii.

In masura in care exista vreun agent care doreste sa reprezinte UNILATERAL un client.... ii stau la dispozitie la [email protected]