Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Adriana Dragusin a întrebat

Ce tip de investitii imobiliare credeti ca ar fi cele mai profitabile…

publicat pe 29 iun. 2011 in categoria Investiții

Ce tip de investitii imobiliare credeti ca ar fi cele mai profitabile pe termen lung pentru un cumparator care dispune de un buget de 100.000 de euro?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 iun. 2011

Voi pregati o analiza pe blogul meu in legatura cu acest subiect in iulie. Intrebarea principala este ce tip de investitor sunteti. Aceleasi medicamente nu functioneaza pentru toti pacientii.

In orice scenariu, din cauza perioadei turbulente prin care trecem, v-as sugera ca cel putin 30-50% din capitalul dumneavoastra sa ramana la banca, intr-un depozit de 3-6 luni.

Exista optiuni pentru investitii imobiliare, actiuni sau alte tipuri de investiti si daca imi dati mai multe detalii despre profilul investitiilor dumneavoastra va pot da mai multe propuneri.

Spre exemplu:
Cautati o investitie ce va poate asigura un venit stabil - atunci o proprietate mai mica care genereaza venituri este ceea ce cautati.
Sunteti in cautare de proprietati cu apreciere viitoare - va puteti indrepta spre piata de terenuri etc.

Nu exista o regula de baza pentru toata lumea.

Voi pregati o analiza a fiecarui tip de profil de investitor si o voi publica pe blogul meu, insa ar trebui sa consultati si pe cineva (si sa-l platiti) pentru a va putea pregati propriul plan unic, conform cerintelor dumneavoastra personale.