Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Sterescu Mircea a întrebat

Ce zona din Bucuresti are ce mai mare crestere

publicat pe 26 feb. 2020 in categoria Agenții

Vreau sa fac cateva investitii imobiliare si as vrea sa stiu dupa parerea dumneavoastra care este zona din Bucuresti cu cea mai mare crestere de preturi la inchiriere si ca potential.

De asemenea, as vrea sa cumpar cateva case vechi pe care sa le remodernizez pentru inchiriere. Unde m-ati sfaturi sa cumpar?

Multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Anca Toma a răspuns:
27 feb. 2020
  • imobiliare.ro

Cererea de inchiriere din Bucuresti are o dinamica diferita de la o zona la alta. Prin urmare, este dificil de oferit un raspuns scurt.

Consideram ca punctul de plecare ar trebui sa fie bugetul pe care il puteti aloca investitiei; apoi, este relevanta tipologia chiriasilor carora doriti sa va adresati. Din aceste puncte de vedere exista diferente foarte mari intre zonele de nord (Aviatiei, Baneasa, Pipera s.a. - acestea sunt caracterizate prin: preturi mari de achizitie pentru ambele categorii, chirii mari, chiriasi – persoane cu venituri peste medie si firme) si zonele rezidentiale dezvoltate inainte de 1990 (Dristor, Militari, Berceni, Pantelimon, Mihai Bravu s.a. - preturi mai mici de achizitie, chirii lunare mai mici, chiriasi – persoane cu venituri medii, studenti etc.)

Daca doriti sa aflati care sunt statisticile cu privire la randamentul apartamentelor din Bucuresti, in functie de tipul acestora, zona etc, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare/ inchiriere, Bucuresti. Alegeti din lista de rezultate acele anunturi care sunt de interes si accesati-le; in pagina de detaliu a fiecarui anunt, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti afla randamentul proprietatilor de gen (zona respectiva / Bucuresti) si evolutia preturilor.

Va sfatuim sa consultati si cateva articole imobiliare.ro care trateaza aceasta tema:

http://www.imobiliare.ro/feedback_121480
http://www.imobiliare.ro/feedback_121482
http://www.imobiliare.ro/feedback_121484
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.