Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
dana a întrebat

Chirie Plaza Mall

publicat pe 5 Jan 2022 in categoria Proprietari

Care este pretul de chirie al unu apartamnet vis a vis de Plaza mall, Lujerului, blocnou, 2 camere, suprafata totala, 63 mp, 59 utili, decomodat, mobilat, cu parcare subterana si boxa?
Multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
5 Jan 2022
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat secțiunii noastre de consultanta.
Am identificat in portal 24 anunturi închiriere apartamente cu 2 camere, decomandate, suprafata utila 50-60 mp, mobilate, blocuri construite după 2000, situate in vecinatatea Plaza Romania: https://www.imobiliare.ro/feedback_339261 Preturile chiriilor lunare variaza intre 359 EUR si 600 EUR.
Daca doriti sa consultati mai multe statistici legate de prețul chiriilor, puteți accesa oricare anunt din lista si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Detalii despre pret si costuri” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la prețurile minime / maxime din piata, chiria medie, evoluția prețurilor, randament etc.
Puteti apela de asemenea si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata locala si vă poate sfătui cu privire la cererea si oferta de apartamente. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari din Bucuresti: https://www.imobiliare.ro/feedback_310320 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecăreia, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.