Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
paulioanp a întrebat

Credit imobiliar

publicat pe 24 May 2020 in categoria Cumpărători

Buna ziua,doresc sa achizitionez un apartament in Mamaia sau Eforie in valoare maxima de 50.000 de euro cu un credit ipotecar,mentionez ca detin o casa proprietate personala in valoare minima de 100.000 euro.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 May 2020
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru 96 anunturi vanzare apartamente in Mamaia, Eforie, Eforie Nord si Eforie Sud, pret maxim 50000 E: http://www.imobiliare.ro/feedback_157126 Mai multe informatii despre modalitatile de achizitie ale proprietatilor de interes veti primi de la proprietarii anunturilor.
Legat de accesarea unui imprumut cu ipoteca, principala sursa de informatii ramane banca (bancile) cu care doriti sa lucrati. De aici veti afla care este oferta curenta de credite, avantajele si dezavantajele diverselor optiuni, care produse sunt adecvate resurselor si asteptarilor dumneavoastra.
In cazul in care contactarea directa nu este posibila, puteti sa accesati site-urile bancilor si sa completati formularele on-line referitoare la credite (acestea au diverse denumiri: “Aplica acum”, “Cere informatii”, “Doresc sa fiu contactat” etc.). In urma completarii, veti fi contactat de catre un consultant care va va oferi toate detaliile necesare.
O varianta care se poate dovedi mai rapida si mai eficienta este sa apelati la serviciile unui broker imobiliar cu experienta – acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica optiuni adecvate nevoilor dumneavoastra. Agentiile imobiliare colaboreaza si cu brokeri de credite si va pot asigura consultanta financiara necesara. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_157156 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0