Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Moroi Cristi a întrebat

cum as putea inchiria o cladire

publicat pe 7 apr. 2020 in categoria Proprietari

as dori sa inchiriez o cladire office in zona centrala cu parcare proprie

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
9 apr. 2020
  • imobiliare.ro

Nu intelegem din mesajul dumnevoastra daca sunteti in cautarea unui spatiu de birouri sau detineti un astfel de spatiu si doriti sa inchiriati.
Pentru a identifica spatiile de birouri / comerciale disponibile in zona dumneavoastra, puteti face o cautare in portalul nostru, utilizand si filtrele, pentru a accesa numai acele proprietati care corespund criteriilor dumneavoastra. Daca nu gasiti acum anunturi de interes, puteti salva aceasta cautare - optiunea se regaseste langa filtre, in partea dreapta – buton albastru; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati noi.
Daca sunteti in situatia de a oferi spre inchiriere un spatiu, puteti publica un anunt accesand link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_3576 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri.

In oricare dintre cele doua cazuri, va recomandam sa contactati o agentie imobiliara din zona dumneavoastra; aceasta va poate sprijini cu informatii si poate identifica variante adecvate nevoilor si resurselor dumneavoastra. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_138950 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”