Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
george enescu a întrebat

cum este posibil ca un agent imobiliar sa faca publicitate unei…

publicat pe 26 mart. 2012 in categoria Cumpărători

cum este posibil ca un agent imobiliar sa faca publicitate unei oferte spre vanzare cu comision 0 din partea cumparatorului, cand el in realitate plateste catre un agent al cumparatorului un procent de pana la 2%? de cele mai multe ori vrajeala aruncata vanzatorului este ca „ne ocupam de oferta si o facem publica”!!! stiti unde se face publica ?!pe site-uri gratuite,asa investitie fac agentii imobiliari(constanta),mentionez ca agentii imobiliari „scoliti” din constanta sunt” praf” ….

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
4 mai 2012

In primul rand nu sunt de acord ca toti agentii din Constanta sunt praf. Cunosc foarte multe persoane serioase si multi clienti multumiti de serviciile lor.
Acum, in ceea ce priveste “comisionul 0”. Este normal ca acest broker sa primeasca bani de la cel care vinde, deci care este problema? Sunteti un proprietar care prefera sa vanda fara sa plateasca nimic. Nimeni nu va forteaza sa colaborati cu un om serios.
In ceea ce priveste promovarea proprietatii: un profesionist va investi timp si resurse, chiar si pentru site-urile gratuite. Bineinteles ca puteti face totul singur, publicand si actualizand proprietatile si sa nu aveti nevoie de un broker.