Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Munteanu a întrebat

Cum pot discuta cu o persoana de la dumneavoastra?

publicat pe 2 aug. 2018 in categoria Cumpărători

Vreau sa vand o vila de vacanta in sat Dejani, comuna Recea, judetul Brasov. Pretul este de 95000 euro. Fara negocieri. Cu stima.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
3 aug. 2018
  • imobiliare.ro

Daca doriti sa publicati anuntul de vanzare pe site-ul nostru, accesati link-ul: https://www.imobiliare.ro/editeaza-anunt Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii cu privire la publicarea anuntului, va rugam sa contactati serviciul pentru suport tehnic - prin telefon, la numerele 0748.882.802; 0256.460.000 sau prin e-mail, la adresa [email protected] - in intervalul orar 08-20.
Daca doriti ca de vanzarea proprietatii sa se ocupe o persoana specializata, cu experienta, varianta pe care o recomandam si noi, puteti apela la un broker imobiliar din zona. In acest caz, agentia se va ocupa si de partea de promovare a imobilului. Pentru a gasi o agentie imobiliara, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: https://www.imobiliare.ro/agentii/brasov