Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Gabriela Saulea a întrebat

Cum sa cresc sansele de inchiriere a unei case?

publicat pe 8 Feb 2019 in categoria Proprietari

Am o casa de inchiriat in nordul Bucurestiului, zona este buna dar nu atat de apreciata la ora actuala (Straulesti – Doi Cocosi).
Din pacate numarul de vizionari este scazut pentru ca aceasta zona probabil nu este trecuta in filtrele de cautare ale celor care cauta sa inchirieze?
Cum as putea sa imbunatatesc acest aspect?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 Feb 2019
  • imobiliare.ro

Presupunem ca va referiti la anuntul: http://www.imobiliare.ro/feedback_3762 Acesta are o pozitionare buna in lista la cautari pe zona Straulesti, dar, intr-adevar, este mai putin vizibil utilizatorilor interesati de zona rezindentiala de nord - Odai, Baneasa, Jandarmeriei. Legat de continut, anuntul este destul de detaliat, ati adaugat si prezentare in engleza, ceea ce e un plus.

Ca si recomandari, noi am puncta: reincadrare zona (puteti face un test de o saptamana), imagini de calitate mai buna, consultare cu o agentie imobiliara care se ocupa de zona de nord (o puteti identifica din lista de anunturi de inchiriat rezultata la o cautare simpla in portal). Consideram ca o promovare intensiva, corect focalizata este foarte importanta - acesta este aportul unui broker specializat. Daca doriti sa va ocupati personal in continuare, va sfatuim sa luati legatura cu colegii nostri din departamentul de suport tehnic pentru a va prezenta variante de promovare suplimentare (telefon: 0748.882.802 / 0256.460.000; e-mail: [email protected], program L-V, 08-20)

0