Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Petru Mocanu a întrebat

cum schimb apartament Falticeni cu Bacau.

publicat pe 20 Aug 2019 in categoria Agenții

schimb apartament.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
20 Aug 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Pentru inceput, consideram ca ar fi de ajutor sa verificati (comparati) preturile de vanzare ale apartamentelor similare din Falticeni si preturile de vanzare ale apartartamentelor din Bacau pe care le considerati adecvate nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Astfel, va puteti forma o imagine de ansamblu asupra diferentelor financiare si resurselor pe care trebuie sa le alocati.
Ulterior, va recomandam sa contactati un broker imobiliar specializat, de preferat din Bacau; aceasta cunoaste foarte bine piata imobiliara, va poate sfatui si poate identifica variante corespunzatoare asteptarilor dumneavoastra. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_59870 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0