Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
mariana a întrebat

cum se face ca pretul real al unui apartament in bucuresti este mult…

publicat pe 8 Apr 2012 in categoria Cumpărători

cum se face ca pretul real al unui apartament in bucuresti este mult mai mic adica aici nu se pune pretul real eu vreau sa cumpar dar trebuie sa gasesc un particular cu care sa vorbesc si sa decidem

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
29 răspunsuri de la cititori
doar eu a răspuns:
15 Jun 2012

Mai oameni buni, sunt 3 tipuri de oameni in tara asta in orice fel de profesie :
1)Profesionistul - care stie cand si unde sa se bage, tocmai pentru a facilita o tranzactie si pentru a crea o situatie de castig pentru toata lumea. (win-win-win - cum spun americani si vest europeni)
2)Cel care vrea sa ajunga profesionist si pune suflet si invata din orice vizionare cate un lucru marunt.
3)LENESUL - CARE ASTEAPTA SA-I PICE SI LUI CEVA DIN CAND IN CAND, SI CARE STA TOATA ZIUA LA BIROU SI BEA CAFELE SI FUMEAZA. (DA, PE ACESTA LA-S SUSPECTA DE UMFLAREA PRETULUI.)
Eu unul am colaborat cu mai multe agenti, si am intalnit toate cele 3 categorii mai sus enumerate. Dar am intalnit si proprietari, care se comporta cu agenti sau cu cel care vrea sa inchirieze sau sa cumpere ca niste gunoaie. Eu zic sa numai generalizati, si sa lucrati o luna in locul oamenilor respectivi si dupa aceea sa spuneti daca isi merita sau nu comisionul. Eu am lucrat in domeniu inainte de boom, si credeti-ma ca nu e usor sa creezi aceasta situatie de castig pentru toata lumea.

0