Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
a întrebat

Cumpar Activ

publicat pe 28 Sep 2019 in categoria Cumpărători

Doresc sa cumpar activ ,casa sau spatiu comercial exclus apartamente .Cladiri fara risc seismic .De preferat Bucuresti sau Constanta .Randament min 8-9 % .Valoare 150 -180k Euro. Preferabil cu preluare chirias .

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
30 Sep 2019
  • imobiliare.ro

Regasiti mai jos rezultatele indentificate de noi in categoriile case (cu filtru suplimentar dupa cuvant cheie “comercial”) si spatii comerciale, pentru cele doua localitati, in bugetul indicat:

- Bucuresti: http://www.imobiliare.ro/feedback_73238 ; http://www.imobiliare.ro/feedback_73240

- Constanta: http://www.imobiliare.ro/feedback_73242 ; http://www.imobiliare.ro/feedback_73244

Va sfatuim insa sa apelati la serviciile de consultanta ale unui broker imobiliar specializat (de preferat o companie care are acoperire in ambele judete; un exemplu este RE/MAX, insa mai sunt si alti furnizori care activeaza in cele doua locatii). Acesta va poate sfatui cu privire la zonele cu cel mai bun randament, poate identifica variante adecvate si va poate reprezenta in relatia cu vanzatorii. Puteti accesa de aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_73246 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.