Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
gogoantaelena a întrebat

Daca am gasit o casa care imi place enorm de nu mai pot nici sa dorm…

publicat pe 30 Nov 2012 in categoria Cumpărători

Daca am gasit o casa care imi place enorm de nu mai pot nici sa dorm , cum as putea eu sa fac rost de diferenta de bani,cum ma poate ajuta cineva?Spunetimi ce sa fac,asta ar fi dorinta mea de o viata de om.Doamne Dumnezeule fa tu o minune cu mine.Multumesc doamne pentru tot.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
ileana a răspuns:
11 Dec 2012

Te inteleg perfect!!! Sunt in aceeasi barca:D....numai ca eu una personal nu ma inham la o asa responsabilitate mai ales acum in ape tulburi....parerea mea e ca preturile vor mai scadea....e imposibil ca intro perioada in care economia descreste in care nu sunt lichiditati pe piata in care nu se vor mai acorda credite decit in Lei din anul 2013 sa mai speram ca preturile la proprietati vor mai creste...
Eu am o garsoniera pe care e musai sa o vand acum!!!! cu cit stau mai mult cu atat se devalorizeaza!!!diferenta e clar ca nu mi-o pot permite dar nici nu vreau sa fiu sclava unei societati iresponsabile .....rate pin'la moarte??? nu sunt genul!!mai bine vand garsoniera cu ce mai pot face rost ma apropii clar de jumatate....restul prefer sa-l discut cu dezvoltatorul intro varianta de de plata in rate cu posibilitate prelungita....el deja mi-a propus mie 50 % la precontrct si 50% peste 1 an...daca reuseesc sa-l conving sa ma lase cel putin 3 ani ,reusesc!!! Daca nu...chiria e de baza!!pana se arata o alternativa.Mult Succes si Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!

0