Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Petru a întrebat

Daca nu vor aparea preturi cinstite la imobiliare -case si terenuri…

publicat pe 5 sept. 2012 in categoria Cumpărători

Daca nu vor aparea preturi cinstite la imobiliare -case si terenuri va veti plange in continuare ca „imobiliarele sant inghetate” -bani exista dar nu pentru proprietati supraevaluate de agenti imobiliari hulpavi care se gandesc la comision mare….Eu sant foarte interesat sa cumpar dar nu sa platesc comisioane pentru care muncesc inafara de-mi sar ochii !! Preturi mari = piata imobiliara inghetata !!!???

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
38 răspunsuri de la cititori
Daniel a răspuns:
23 dec. 2012

Se tot vorbeste de scaderea preturilor, iar agentii imobiliari si cei care vor sa vanda spun ca "acum" este cel mai bine sa cumperi. "Acum", de cativa ani, dar inca patru-cinci ani de ACUM inainte preturile la imobile vor merge in jos cu inca 30-40%. Nu uitati de unde s-a inceput: de la 300-400 euro metrul patrat pentru cutiile de chibrituri zise si cavouri din beton.
Venitul mediu in Romania sa il discutam la 500 euro, iar un imobil trebuie sa fie platit integral in maxim 20 de ani si nu 30 de ani cum se procedeaza la noi, din lipsa de clienti cu venituri mari.
Calculul il puteti efectua si singuri, iar pentru cei care nu cunosc tabla inmultirii s-au inventat si calculatoarele...
Iar banii nu trebuie sa ii tineti la saltea. Ii puteti investi in alte domenii si va vor aduce un profit frumos, dar daca investiti acum in imobiliare sunteti sigur in pierdere. Chiar daca luati un imobil cu chirie inca 5-6 ani de acum incolo, tot o sa iesiti in avantaj cumparand peste cativa ani si cu 30% mai ieftin decat acum.