Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
andreea a întrebat

daca un apartament e ipotecat si vandut …ce se intampla cu noi…

publicat pe 10 Jan 2012 in categoria Cumpărători

daca un apartament e ipotecat si vandut …ce se intampla cu noi propietari…preiau costul ipotecii?sau ii intereseaza pe fostii propietari in continuare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 7 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
25 Jan 2012

Dacă un apartament se vinde cu o ipotecă, noii cumpărători sunt informați de acest lucru. În cartea funciară apare o interdicție prin care banca a înregistrat o ipotecă pe proprietate. De aceea când noul proprietar cumpără proprietate, fie plătește banca și „curăță” documentele, sau continuă împrumutul (cu aprobarea băncii).
Pentru a cumpăra o proprietate cu ipotecă, trebuie să faceți această tranzacție cu un avocat și un consultant imobiliar lângă dumneavoastră. Altfel, vă puteți aștepta la surprize. Și în cazul puțin probabil că ați cumpărat proprietatea și acum vă așteptați ca vechiul porprietar să fie interesat de ipotecă … atunci o să aveți probleme. S-ar putea să fie interesat, dar dacă nu va fi, dumneavoastra veti fi cea care își va pierde proprietatea, nu el.
Deci, pași atenți, experți alături de dumneavostră și, întotdeauna, trebuie să vă consultați cu banca care a pus ipoteca pe proprietate.

0