mishu a întrebat

De ce agentiile imobiliare pezinta pro prietati care nu au actele in…

publicat pe 27 Aug 2012 in categoria Cumpărători

De ce agentiile imobiliare pezinta pro prietati care nu au actele in regula? Nu isi dau seama ca pana al urma adevarul iese la iveala si pun oamenii degeaba pe drumuri?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
10 răspunsuri de la cititori
Sebastian Deac a răspuns:
15 Oct 2012

Simplu. In primul rand fiindca proprietarii cer preturi de ,,basme". Un agent competent poate aduce proprietarul cu picioarele pe pamant in privinta pretului, dar asta necesita timp, profesionalism si implicare - toate acestea fiind bineinteles convertite intr-un comision.
A trecut vremea samsarilor, cum foarte bine trebuie sa treaca si vremea denigrarii nefondate a agentilor imobiliari: http://www.vision-realestate.ro/blog/lista-neagra-agentii-imobiliare-bucuresti-2
Restul sunt povesti.

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
12 Oct 2012

In toate domeniile de prestari servicii in Romania este un mare ,,offf". Problema este ca nimeni nu vrea sa dezvolte acel of si sa contribuie cu exemple concrete la eliminarea uscaturilor. De generalizari si de acuzatii nefondate sunt satul.

Raporteaza

0

gabrielle a răspuns:
12 Oct 2012

e simplu d-le Deac, nu promovati aceste proprietati!cat despre priceperea agentilor...offf...

Raporteaza

0

constantin a răspuns:
8 Oct 2012

Daca plecam de la inceput cu gindul ca vom pierde trebuie sa lasam pe alții sa faca afacerile iar cei ce se tem trebie sa mearga la fabrici și uzine pentru ca iși pierd timpul de pomana...............

Raporteaza

0

mihai a răspuns:
8 Oct 2012

intradevar unii proprietari mint cu nerusinare, dar sunt si agenti care nu au habar de ce se intimpla nu stiu ce documente trebuie sa puna la dispozitia clientului dar nici nu stiu ce sa ceara proprietarului

Raporteaza

0

MANUEL a răspuns:
4 Oct 2012

De multe ori proprietarii ascund eventualele nereguli cu actele sperand ca vor putea incheia cu succes tranzactia.Unii proprietari chiar refuza sa arate actele agentului imobiliar invocand tot felul de motive.Aici este si greseala noastra ca acceptam sa le promovam proprietatile,din dorinta de a prezenta cat mai multe oferte clientilor nostri!!
Problema cea mai mare este ca unele agentii umfla preturile destul de mult.Poate ca sunt singurul agent de pe Valea Prahovei care duce o munca de lamurire continua cu proprietarii!!!
MANUEL - MANUEL IMOBILIARE BREAZA

Raporteaza

0

Basme imobiliare a răspuns:
3 Oct 2012

De ce preferati sa cumparati prin agentie ? Cautati doar anunturile date de proprietari.

Raporteaza

0

Broker a răspuns:
1 Oct 2012

Ma bucur ca s-a pus aceasta intrebare. Din pacate si in domeniul imobiliar sunt "agenti" care habar nu au de Cluj, istoria (reala) orasului, zonele si valoarea lor, etc. Au existat si re-vanzari unde notarul si-a neglijat obligatiile de a verifica actele imobilului (revendicat) pus in vanzare.
Rar, dar se intampla ca vanzatorul (am avut caz concret cand unul dintre mostenitori sperand sa puna mana pe casa la un pret mult sub cel real, l-a mintit pe celalalt si in CF era inscris uzufruct in favoarea strabunicului care nu mai era in viata de 50 de ani) nu spune adevarul.

Raporteaza

0

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
26 Sep 2012

Unora dintre ei nu le pasă. Se gândesc doar la comision. Alții nu sunt interesați să afle, au încredere în proprietar sau nu pot evalua informația primită. Alții nu sunt de vină pentru că proprietarul a mințit și a creat o întreagă harababură.
Ca orice altă persoană din orice sector al societății, profesioniști neserioși pot fi găsiți și în sectorul imobiliar.

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
12 Sep 2012

Sunt 2 variante: ori agentul nu se pricepe si nu intreaba de acte, ori proprietatul sustine ca actele sunt in regula si nu doreste sa le puna la dispozitia agentului, asa ca depinde de la caz la caz, nu numai agentii pot fi de vina!

Raporteaza

0