Costel Cioby a întrebat

De ce nu oferiti posibilitatea de a da recenzii ag

publicat pe 17 Aug 2020 in categoria Cumpărători

Pierd o zi sa ma duc sa vad un imobil decomandat in descriere dar la fata locului pok se transforma in semidecomandat , oferiti posibilitatea tuturor tzeparilor sa faca bani.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
24 Aug 2020
  • imobiliare.ro

In primul rand, regretam ca experienta pe care ati avut-o nu a fost una pozitiva / pe masura asteptarilor.
Va asiguram ca ne dorim si depunem permanent eforturi sa oferim vizitatorilor nostri continut de calitate, corect si complet. In acest sens, am creat mai multe instrumente care sunt menite sa contribuie la imbunatatirea informatiilor prezentate pe site – orice vizitator poate sesiza o problema legata de orice anunt (utilizand butonul “Sesizeaza o problema”, aflat in pagina de detaliu a anuntului, sub galeria foto, coltul din dreapta-jos); mai mult, am implementat si un sistem de validare a anunturilor – anunturile verificate sunt semnalizate in lista de rezultate (coltul din stanga-sus al imaginii de prezentare).
Conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, prevederi aplicabile tuturor utilizatorilor nostri, proprietarii anunturilor sunt singurii responsabili pentru continutul acestora; cu ajutorul instrumentelor prezentate mai sus, continutul este reverificat si validat, insa tot in limita informatiilor puse la dispozitie de proprietarii anunturilor.
Va multumim pentru feedback, am transmis colegilor responsabili si vom analiza posibilitatea de a implementa un sistem de evaluare a agentiilor.
Va recomandam sa continuati cautarea (eventual, solicitati transmiterea unei schite, inainte de a stabili orice intalnire; nu vedem niciun impediment in furnizarea unui astfel de document); suntem optimisiti ca veti identifica si alte proprietati, adecvate criteriilor dumneavoastra, precum si colaboratori care sa va intruneasca asteptarile.

Raporteaza

0