Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
georgiana a întrebat

de ce nu scadeti preturile la apartamente salarile din romania sunt…

publicat pe 20 Jul 2013 in categoria Cumpărători

de ce nu scadeti preturile la apartamente salarile din romania sunt mici cine o sa le cumpere?? multi stau cu chirie ca nu isi pesrmite o casa

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
13 răspunsuri de la cititori
alecu a răspuns:
12 Oct 2013

1---Pretul unei case nu va scadea niciodata sub pretul unui autoturism nou....care autoturism ,in 4-5 ani isi pierde jumatate din valoare.

Ex....Noul SUV Ford Kuga va fi disponibil pe piata din Romania la un pret de pornire de 24.800 de euro (TVA inclus).

Intrebarea e urmatoarea....cine iti va vinde o casa,un apartament, cu 15000 sau 20000 de euro ?Poate doar un disperat executat de banci,un fraier sau cei care sunt mai multi mostenitori,aflati in litigii si vor sa apuce ceva,oricat,acum.Nesemnificativ ,insuficienti ca sa determine schimbari majore.

2----Romania are cei mai multi proprietari din Europa, potrivit ultimelor date disponibile ale oficiului european pentru statistica Eurostat, datand din 2011. Astfel, 96,6% dintre romani detin un apartament sau o casa, scrie Le Figaro, care noteaza ca aceasta situatie este comuna pentru statele fostului bloc comunist.Nu mai spun ca au fost cumparate de la stat,dupa anii 90, cu echivalentul a cateva sute de dolari...aproape gratis.Greu sa iesi in pierdere ,nu? Indiferent cat de tare vor scadea preturile nu vei fi afectat.

3---Cei care sunt cu adevarat loviti, sunt cei care au cumparat in anii de boom imobiliar apartamente ,cu preturi de 100000 de euro din bani imprumutati de la banci.Ei sunt in mare pierdere,precum si dezvoltatorii care au construit cartiere in lanurile de porumb de la marginea oraselor si le-au denumit pompos zone rezidentiale.Dar nu reprezinta mai mult de 10 la suta din totalul de 96 la suta...si nu pot dezechilibra,determina, o prabusire a pietei imobiliare.Ea e asteptata din 2008....si multi inca mai viseaza sa vina.

0