Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Anonim 1 a întrebat

Domnule Ilias Papageorgiadis, până unde pot scădea preţurile în…

publicat pe 20 iun. 2011 in categoria Cumpărători

Domnule Ilias Papageorgiadis, până unde pot scădea preţurile în România, dacă mai pot scădea?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
8 răspunsuri de la cititori
Maria a răspuns:
3 dec. 2011

or sa mai scada, asteptati sa intre in vigoare noile reglementari bancare din 2011 februarie, fugiti de prima casa ca va nenorociti pe viata

Iony a răspuns:
30 oct. 2011

In marele oras Toulouse din Franta, cartier cu bloc nou, lux, gata sa locuiesti, 136 m2 cu garaj subsol si tersase de aprox 200 m2 este la pret TOTAL 500.000 euro, deci 1 m2 se poate calcula...
Cautati pe internet e simplu

Laurentiu a răspuns:
5 sept. 2011

Romania se trezeste incet incet, dar mai sunt persoane ca dumneavoastra care o trag in jos. Care vorbesc dupa ureche si compara mere cu pere. Unde ati vazut 4-500 euro /mp in tarile din vest? Poate doar in cartierele cele mai rau famate sau prin satuce uitate de lume

maria a răspuns:
23 aug. 2011

Preturile vor scadea foarte mult,propaganda imobiliara nu mai tine,potentialii cumparatori deja deschid ochii,din fericire!"Apartamentele de mana a doua",in realitate pesteri infecte,nu mai starnesc nici un sentiment inafara de scarba!Constatam cu infinita bucurie faptul ca se raresc "intermediarii",parveniti fara scrupule, inalt specializatii in inselaciune si delapidare!
Bravo romanime,in sfarsit te trezesti!Sa fie intr-un ceas bun!
Referitor la pret sa nu uitam ca in europa occidentala,intr-o tara ca Spania,Franta,Italia etc,pretul unei locuinte noi de caracter rezidential este in jur de 4-500 euro mp,ajutoarele pentru tinerele familii ajung sa compenseze pana la 28 % din valoarea imobilului.

Dan a răspuns:
19 aug. 2011

Preturile vor mai scadea atata timp cat va mai exista instabilitate pe pietele externe, insa nu cred ca mai mult de 5% pe an.
Noi ne vom reveni dupa 2-3 ani dupa ce-si revin SUA, UE, etc...

iulian a răspuns:
1 aug. 2011

Cat poate costa o casa in valea olului sect 6 supraf 130mp?? Calculatorul pe care il aveti pe site nu evalueaza pt aceasta zona.
Daca sunteti experti astept un raspuns!!!
un pret pe mp util sau construit in zona

An a răspuns:
11 iul. 2011

E simplu: vor scadea pana cand se vor cumpara: adica pana la puterea de cumparare a romanilor, undeva pe la nivelul unui salariul mediu pe metru patrat.
Asta inseamna ca fata de momentul asta preturile se vor injumatati.
Daca va creste salariul mediu atunci e alta poveste, dar deocamdata pana in 2012 nu prea cred.
Dar preturile pot scadea si mai mult daca reapare criza in SUA / Grecia, etc.

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
27 iun. 2011

Asta este o întrebare mult prea generală pentru a putea ajuta. În principiu, se poate spune că am atins un nivel de stabilitate și nu ne așteptăm la un declin major în următoarea perioadă. Bineînțeles, situația s-ar putea schimba (din cauza programului Prima Casa 4 sau a problemelor economice internaționale etc.). Dacă vrei opinia mea în calitate de cumpărător, nu aș căuta în perioada asta doar cel mai mic preț posibil. Aș încerca să combin un preț scăzut cu cea mai bună proprietate de pe piață. Locația, standardele de calitate și alți factori m-ar putea determina să plătesc mai mult pentru proprietatea potrivită, decât să cumpăr proprietatea greșită dar care este mai ieftină.