Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
marius a întrebat

Doresc sa cumpar un apartament cu 3 (dec) sau 4 camere cf1, in drumul…

publicat pe 9 Mar 2012 in categoria Cumpărători

Doresc sa cumpar un apartament cu 3 (dec) sau 4 camere cf1, in drumul taberei. as oferi maxim 700-720 euro / mp. credeti ca am sanse? id: mariuslup. Nu de alta dar am vandut garsoniera in rahova, nasaud cu 29000 euro. Nici eu personal nu as fi dat mai mult pe ea. eu cred ca scaderea preturilor la apartamentele in blocuri mai vechi ar avantaja oamenii dar ar dezavantaja dezvoltatorii imobiliari si de aceea se tin inca preturi mai mari de 800 euro/mp.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
28 Mar 2012

O intrebarea foarte buna.

1. Daca vorbim despre apartamente vechi din zona, in general construite intre 1960-1965, sunt de acord. Si eu as da un pret mic. Din punctul meu de vedere, o proprietate veche de 50 de ani nu este o investitie viabila.
2. (personal nu as da 29.000 euro pentru o garsoniera in Rahova, insa pana la urma este vorba de gusturi si abordare)
3. Apartamentele vechi nu sunt la fel de relevante ca cele noi. Sunt 2 piete complet diferitte. Dezvoltatorii de apartamente noi nu pot vinde foarte ieftin, pentru ca au avut foarte multe costuri aditionale in anii trecuti, de multe ori peste 800 euro/mp (ma refer la dezvoltatori-companii aici). Insa chiar si atunci cand dezvoltatorul ar vrea sa vanda cu 300 euro/mp, banca nu ii permite, pentru ca exista o datorie mare ce trebuie platita. Situatia este foarte complicata. Voi mai vorbi despre asta pe blogul meu.

0