Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ghenadie Zeliznii a întrebat

Doresc să fac o investiție în apartamente în Iași.

publicat pe 24 mai 2019 in categoria Investiții

Care din apartamentele din Iași, pot fi răscumpărate mai eficient după o investiție pentru chirie de termen lung și de termen scurt ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
avatar
Anca Toma a răspuns:
27 mai 2019
  • imobiliare.ro

O modalitate sigura de a afla informatii la zi despre randamentul apartamentelor din Iasi in functie de tipul acestora, zona etc, este sa faceti o cautare in portal - apartamente de vanzare, Iasi. Alegeti din lista de rezultate acele anunturi care sunt de interes si accesati-le; in pagina de detaliu a fiecarui anunt, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti afla si randamentul curent al proprietatii.
Am identificat si cateva articole de aceasta tema, insa ceva mai vechi:
http://blog.fideliacasa.ro/2015/05/apartamentele-din-centrul-iasului-cele-mai-cautate-pentru-investitii-imobiliare/
https://www.zf.ro/proprietati/cele-mai-profitabile-investitii-in-imobiliare-din-romania-garsonierele-din-iasi-si-apartamentele-cu-trei-camere-din-bucuresti-13692040
https://adevarul.ro/economie/imobiliare/analizA-cele-mai-atractive-investitiiimobiliare-2018-1_5a93bf34df52022f75fbd126/index.html
Va recomandam sa apelati si la un broker imobiliar care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala; acesta va poate sfatui cu privire la cererea si oferta de apartamente si poate identifica variante adecvate nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_28442 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.