Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Valentin a întrebat

Doresc sa vand un apartament de 41,56 mp

publicat pe 2 iul. 2019 in categoria Proprietari

Care estepretul corect?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 iul. 2019
  • imobiliare.ro

Pentru a afla pretul proprietatii, va sfatuim sa utilizati aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_4252 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

Pentru mai multe statistici legate de pretul proprietatilor din zona, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, localitate, zona (daca este cazul), numar camere. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la preturile minime/maxime din piata, evolutia preturilor, randament etc.

Va recomandam sa apelati si la o agentie imobiliara din zona; aceasta cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui in legatura cu cererea si oferta de apartamente. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliarihttp: www.imobiliare.ro/feedback_41320 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.