Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
cristi a întrebat

Dupa trei ani de zile, daca e s-o spunem pe aia dreapta, casele si…

publicat pe 28 Jun 2011 in categoria Cumpărători , Proprietari

Dupa trei ani de zile, daca e s-o spunem pe aia dreapta, casele si apartamentele din romania tot au un randament de 300-400% la zece ani. ce era pe piata in 2000-2002 la 18-20.000 de euro, un apartament cu 2 camere in bucuresti, se da azi la 60.000 si asta dupa marea criza. Putem vorbi de o criza adevarata in aceste conditii?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
5 răspunsuri de la cititori
alex a răspuns:
30 Jun 2011

Buna ziua,

Nu sunt de acord cu creditele in general. Eu consider ca sunt pentru persoane cu bani sau cu proprietati (care nu pot intra in dificultate de plata). De asta s-a ajuns aici, datorita creditarii aiurea la orice nivel (companii, persoane fizice, state). Prostia si incompetenta celor care dau si iau credite este problema. Se poate rezolva printr-o lege probabil care interzice creditele, persoanelor care nu au perspectiva stralucita asupra viitorului lor. Creditele sa se ia pe un plan bine definit, nu pe nepotisme sau pile. Toti neavenitii care nu au niciun ban iau credite de zeci de mii de euro sau sute de mii de euro. Asta nu e bine deloc. Daca ei care nu au bani, pentru un motiv nu au bani, ca nu stiu sa-i faca sau sa-i economiseasca. De ce ar avea dreptul sa ia bani ? Ca sa ii piarda si pe ai altora ? Legile creditarii nu sunt facute cum trebuie parerea mea.
Spre exemplu o persoana care vrea sa investeasca in proprietati, de ce sa plateasca un pret ireal? (pret definit de cerere, care cererea la randul ei este ireala facuta de achizitii cu credite ale persoanelor care nu au bani sau proprietati)

Investitii placute!

Raporteaza

0