Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Milena a întrebat

Evaluare pret incompleta

publicat pe 21 Mar 2019 in categoria Utilizare site

Buna ziua,
M-am folosit de aplicatia voastra "pret expert" pentru a afla o valoare estimata a proprietatii care vand. Desi sunt multe aspecte care luati in calcul, mi se pare totusi ca nu sunt complete si din acest motiv este posibil ca estimarea sa fie eronata. Mai exact, mi se pare ca lipsesc informatii care se refera la locuri de parcare si/sau boxa, daca apartamentul se vinde utilat sau nu. In cazul meu concret, vand un apartament complet utilat si mobilat, si pe langa care are o boxa si parcare subterana. Inteleg ca s-ar putea sa fie complicat sa introduceti mai multe campuri care ar putea contine aceste informatii, dar cred ca ar fi de ajutor si pentru evaluare dar si la cautarea unei locuinte, pentru ca se pot aplica filtre si asa se poate ajunge mai usor la un imobil cautat. Intrebarea mea este daca se pot intoduce acesti parametrii? Si daca nu, daca puteti introduce undeva un text informativ care sa explice si sa clarifice ca pretul care estimati dvs se refera la un imobil neechipat si fara facilitati mentionate. Multumesc anticipat!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 Mar 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta, precum si produselor noastre dedicate care isi propun oferirea de informatii de calitate, profesioniste, tuturor vizitatorilor site-ului.

Sugestiile dumneavoastra cu privire la aplicatia “Pret Expert” sunt foarte importante pentru noi si au fost incluse in analiza noastra de produs. Intentionam sa introducem parametri suplimentari in aceasta platforma, insa acest lucru este posibil pe masura ce datele colectate sunt imbunatatite cu aceste informatii (adica, pentru a putea automatiza o evaluare pe acesti parametri, trebuie sa avem in baza de date, pe o anumita localitate / zona, un numar suficient de anunturi care sa contina astfel de informatii)

Pentru o evaluare de specialitate, care sa tina cont de toate caracterisiticile imobilului, dar si de starea sa de fapt, este necesar sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro).

De ajutor (si mai rapid) poate fi si contactarea unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata locala si va poate sfatui cu privire la oferta / cererea de apartamente. De asemenea, agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor servicii de evaluare de specialitate. Pentru a gasi o agentie imobiliara, puteti accesa lista noastra actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_13590 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Va multumim inca o data, va dorim mult succes in toate demersurile viitoare si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0