Irina Pais a întrebat

Evaluarea la pertul de piata a unui apartament

publicat pe 23 Jul 2021 in categoria Proprietari

Buna ziua, am nevoie de o evaluare a pretului de piata pentru un apartament in Bucuresti, Floreasca

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
23 Jul 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Daca doriti sa aflati pretul unui apartament, puteti utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Daca doriti sa consultati mai multe statistici legate de pretul proprietatilor, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Bucuresti, zona, numar camere. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Detalii despre pret si costuri” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la preturile minime / maxime din piata, pretul mediu / mp / zona, evolutia preturilor, randament etc.
Puteti apela de asemenea si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la cererea si oferta de apartamente. Agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor si servicii de evaluare de specialitate. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari din Bucuresti: https://www.imobiliare.ro/feedback_310320 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”..
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0