Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
momo a întrebat

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate?…

publicat pe 24 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate? Peste 70% din imobilele de vanzare au pretul mult umflat! Nu exista nici o logica pentru pretul cerut: nici pretul real al terenului pe care e construit, nici pretul constructiei si cu atat mai putin amenajarile si dotarile! Inteleg sa pui un 20% pentru pretul real, dar 200% e deja exagerat. Sunt imobile pe care eu le vad pe site de peste 2 ani si pretul nu se schimba.
Eu ma uit si pe imobiliare din strainatate. In Spania la 115.000 euro ai casa cu 4 camere si 3 bai, terase si teren peste 5000 ms langa Malaga sau Iznajar.
Faceti ceva!
Salarul mediu in Romania e de 400 euro, iar rata medie la un imobil pe site este 600 euro.
Spor la visat, tovarasi!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
27 răspunsuri de la cititori
eli a răspuns:
20 sept. 2011

Ca raspuns pt. o romanca : aveti dreptate, nici in tarile dezvoltate ca Franta , Italia, Spania nu se cumpara o locuinta cu banii jos. Majoritatea sunt cumparate cu credit de la banca ; dar uitati un factor foarte important si anume: o persoana care are un salariu de 1500 - 1700 euro isi permite sa plateasca o rata de 500 euro pe luna pe o perioada de 20 ani, dar in Rom. cu un salariu de 2500 lei si cu o rata de 1.500 lei credeti ca va supravietui?(numai gazele sunt aprox.400 lei) Ce este trist este ca niciodata nu va obtine un credit pt. o casa cu un salariu de 2.500lei; si ca sa o spunem pe aia dreapta este un salariu bun. Dar , exact cum se spune: traim in Rom . si asta ne ocupa tot timpul . Si unde mai pui si faptul ca in Italia de ex. cu 100.000 euro iti cumperi super casa pe cand pe diferite siteuri de imobiliare sunt prezentate la 70 - 80.000 euro case de te doare capul. Atat , deocamdata.