Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
momo a întrebat

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate?…

publicat pe 24 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate? Peste 70% din imobilele de vanzare au pretul mult umflat! Nu exista nici o logica pentru pretul cerut: nici pretul real al terenului pe care e construit, nici pretul constructiei si cu atat mai putin amenajarile si dotarile! Inteleg sa pui un 20% pentru pretul real, dar 200% e deja exagerat. Sunt imobile pe care eu le vad pe site de peste 2 ani si pretul nu se schimba.
Eu ma uit si pe imobiliare din strainatate. In Spania la 115.000 euro ai casa cu 4 camere si 3 bai, terase si teren peste 5000 ms langa Malaga sau Iznajar.
Faceti ceva!
Salarul mediu in Romania e de 400 euro, iar rata medie la un imobil pe site este 600 euro.
Spor la visat, tovarasi!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
27 răspunsuri de la cititori
un pribeag a răspuns:
18 aug. 2011

Tovarăşi compatrioţi,

Aşa e, preţurile la locuinţele din ţară sînt exagerate, mai ales că, în comparaţie cu imobilele din occident, care sînt standardizate, adică au neapărat: pivniţă, o debara în apartament, în care să-şi ţină OMUL un aspirator, o pereche de papuci, o mătură, eventual o ladă cu bere, etc. să nu mai amintesc şi de un garaj, de obicei subteran, sau în cel mai rău caz un loc de parcare care, aparţine locuinţei respective şi e inclus în preţ, o casa sau o locuinţă nu se construieşte pentru un an sau o săptămînă, individul de-a lungul anilor are pretenţii din ce în ce mai mari care se orientează după cerinţele necesare vieţii normale din acel timp, se pare însă că în romînia Arhitecţii şi constructorii de imobile nu trăiesc nici în Europa şi nici în secolul- XXI-.
Iar despre politica preţurilor trebuie spus că asta e obligaţia ( ar trebui să fie )tîlharilor care fac pe politicienii, şi nu numai preţurile la locuinţe, care au obligaţia să vegheze asupra celor care îşi fac de cap,altfel e ANARHIE, aşa cum se întimplă în romînia cam cu toate, fiecare face ce şi cum vrea, chipurile, că ar fi ,, PIAŢĂ LIBERĂ,, !!?

Cam atît despre problema asta deocamdată.

un Pribeag