Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
momo a întrebat

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate?…

publicat pe 24 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate? Peste 70% din imobilele de vanzare au pretul mult umflat! Nu exista nici o logica pentru pretul cerut: nici pretul real al terenului pe care e construit, nici pretul constructiei si cu atat mai putin amenajarile si dotarile! Inteleg sa pui un 20% pentru pretul real, dar 200% e deja exagerat. Sunt imobile pe care eu le vad pe site de peste 2 ani si pretul nu se schimba.
Eu ma uit si pe imobiliare din strainatate. In Spania la 115.000 euro ai casa cu 4 camere si 3 bai, terase si teren peste 5000 ms langa Malaga sau Iznajar.
Faceti ceva!
Salarul mediu in Romania e de 400 euro, iar rata medie la un imobil pe site este 600 euro.
Spor la visat, tovarasi!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
27 răspunsuri de la cititori
key a răspuns:
28 iul. 2011

Problema e ca sunt oameni care nu au vazut in viata lor 1000 de euro in mana, poate nici 500 dar ei cumpara apartamente de peste 50.000 cu rate pe 30 ani !
Acum sincer sunt convins ca in 90% din cazuri vor fi niste batranei de 60-65 de ani cand vor termina creditul (sau viata) si sigur nu vor avea de unde sa plateasca pe ultimii ani din viata, deja stabilitatea locului de munca nu e mai mare de 6 luni ... poate doar daca strica viata si la copii lor ...
Oameni buni, trebuie sa ne oprim, sa negociem la un pret corect, 400-500euro/mp si sa nu cumparam decat daca chiar ne permitem. Altfel se intra intr-un mare cerc vicios ....
Preturile sunt tinute sus de prima casa + prostie ...

Spor la gandire !