Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Florin BN a întrebat

Gasirea unui investitor

publicat pe 18 Feb 2019 in categoria Investiții

Buna seara stimati colegi!

Detin o agentie imobiliara axata pe orice tip de proprietati,dar mai ales pe segmentul agricol.Problema ramane gasirea unui investitor dispus sa mearga pe reprezentare,caz in care sa putem incasa un comision.

Fiind pozitionati intr-o zona foarte atractiva cu preturi bune si sol de calitate ne-ar fi usor sa identificam proprietatile dorite.Preferam sa apelam la investitori intrucat proprietarii nu ofera comision decat foarte rar,ei mergand pe premiza "primul venit primul servit".

Am trimis mailuri la multe companii din domeniu romanesti si straine,insa nu am idee de ce nu raspund.Probabil nici ei nu doresc reprezentare.

Ce sugestii aveti?Activeaza cineva pe acest segment?Poate putem colabora.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
20 Feb 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim inca o data pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta. Nu cunoastem toate detaliile demersurilor pe care le-ati intreprins pana acum pentru indentificarea de parteneri / investitori, deci legat de aceasta etapa nu ne putem pronunta si nu putem contribui cu sfaturi. Dar, daca nu ati obtinut rezultate urmand un plan ce are la baza identificarea finantatorilor, ati putea incerca o abordare inversa: identificarea de proprietati atractive, obtinerea exclusivitatii din partea proprietarilor si promovarea intensiva acestora; astfel, atrageti atentia persoanelor interesate de investitii si initiativa colaborarii va veni din partea acestora.

Raporteaza

0