Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
IOAN BADALiTa a întrebat

in ce zona Iasi este de investit?apartamente

publicat pe 27 Jun 2020 in categoria Cumpărători

apartamente de investitie

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
30 Jun 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Parerea noastra este ca, inainte de a initia demersurile de achizitie, trebuie sa va conturati un proiect de investitie personal, pe care sa-l ajustati apoi in functie de ofertele si dinamica pietei.
Bugetul este un prim criteriu deosebit de important; perioada de recuperare a investitiei / randamentul este, intr-adevar, un alt aspect de care trebuie sa tineti cont. Tipologia chiriasilor carora va veti adresa este de asemenea importanta – de exemplu, studentii si persoanele tinere sunt mai interesate de imobile mai mici, mai ieftine, in zone usor accesibile (cartierele clasice).
Pentru statistici cu privire piata apartamentelor din Iasi, in functie de tipul acestora, zona etc, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Iasi, numar camere etc. Alegeti din lista de rezultate acele anunturi care sunt de interes si accesati-le; in pagina de detaliu a fiecarui anunt, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti afla randamentul proprietatilor de gen (zona respectiva / localitate) si evolutia preturilor.
Va recomandam sa va consultati si cu un broker imobiliar cu experienta. Acesta cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la oportunitatile de investitie. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_181714 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Cateva articole pe aceasta tema:
http://acordimobiliare.ro/stiri/iasiul-si-piata-imobiliara-in-continua-dezvoltare-65
http://www.imobiliare.ro/feedback_181724
http://www.imobiliare.ro/feedback_181720
http://www.imobiliare.ro/feedback_181722
http://www.imobiliare.ro/feedback_181726
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0