Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
vasile a întrebat

In conditiile in care s-a spulberat si iluzia ca acest program pr…

publicat pe 28 Jun 2011 in categoria Cumpărători

In conditiile in care s-a spulberat si iluzia ca acest program pr casa 4 mai poate salva ceva din preturile exorbitante in raport cu veniturile locuitorilor acestei tari,in conditiile in care si manipulatorii din media au disparut in ultima perioada,in conditiile in care nu se mai vinde aproape nimic la mai mult de 8-900E ce ce continuati sa afisati un indice imobiliar de peste 1000Emp? De ce nu gasesc aici cea mai profesionista evaluare de preturi facute de specialisti impartiali,grila not 2011

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 Jun 2011

Daca cunoasteti indicatorii corecti as fi incantat sa ii aflu si eu. Pana atunci, insa, singurul instrument pe care il avem la dispozitie pentru a verifica directia in care se indreapta piata sunt doar acesti indicatori oferiti de imobiliare.ro. Exista si alte tentative de a marusa preturile insa atata timp cat nu avem acces la date oficiale nu putem fi siguri 100% de realitate. Daca dumneavoastra puteti rezolva aceasta problema va voi ridica o statuie si va voi multumi in numele intregii pietei imobiliare romanesti.

Daca doriti sa primiti o estimare a pretului real al unei proprietati astazi cu o marja de +/- 10% trebuie doar sa va adresati companiilor potrivite (si sa platiti serviciile acestora).

0