Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Constantin Mincu a întrebat

Inchiriere aprtament

publicat pe 20 May 2019 in categoria Proprietari

Sunt proprietarul unui apartament 2 camere, decomandat, 71 mp utili, Pipera,(segmentul intre Sos. Iancu Nicolae si padure), finisaje medii, utilat si mobilat cu birouri.
Ma intereseaza care este pretul la care poate fi inchiriat si care este targetul de clienti caruia se adreseaza .
De asemenea, o investitie in renovarea/mobilarea apartamentului pentru a fi adus la finisaje premium cat ar putea creste pretul de inchiriere., si ce procente in plus ar aduce.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
ANA-MARIA ISTRATI a răspuns:
20 May 2019
  • ZOOM CITY
  • Agent Imobiliar, REALTOR®, SRS
  • Bucuresti

Buna ziua,

In data de 10 mai am raspuns unei intrebari foarte asemanatoare cu a dvs (o puteti accesa in sectiunea Intrebari si Raspunsuri: https://www.imobiliare.ro/imoexpert/inchiriere-apartament-bd-unirii/), puteti evalua daca vi se potriveste recomandarea facuta doamnei.

Cum am spus si atunci, discutia referitoare la eficientizarea randamentului obtinut la inchiriere este una foarte detaliata, pe care nu o putem acoperi in cadrul unui raspuns scris, insa pentru dvs este foarte important sa aveti un punct de plecare, iar acela ar fi o evaluare asupra urmatoarelor aspecte:

Primul, daca in zona in care se afla apartamentul dvs, cererea de inchiriere a unui astfel de apartament este mai mare pentru destinatia de spatiu de birouri sau pentru rezidenta (puteti analiza si din punct de vedere al ofertei – de exemplu, daca nu sunt oferte disponibile la inchiriere pe unul din segmente, aveti un avantaj competitiv).

Dupa ce ati clarificat carui tip de chirias doriti sa va adresati (birouri/ rezidential), veti analiza asteptarile chiriasului dvs (se multumeste cu finisajele medii existente, are asteptari de finisaje premium si/sau de mobilier premium, etc).

Dupa ce ati identificat publicul tinta pentru inchirierea apartamentului dvs, va ramane sa decideti care este bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati amenajarii (o recomandare: cand decideti asupra bugetului, luati in calcul nu doar valoarea chiriei pe care o veti obtine lunar ulterior amenajarii, ci si cat timp va dura pana veti inchiria efectiv apartamentul – valoarea investitiei si timpul in care apartamentul nu este inchiriat ar trebui sa faca parte din calculul dvs, deoarece ambele reprezinta un cost pentru dvs).

Va doresc mult succes!

  • Rating răspuns 3/5
  • 2 evaluări